Вижте цялата позиция: Отчитаме сериозната загуба на подкрепа на коалиция

...
Вижте цялата позиция: Отчитаме сериозната загуба на подкрепа на коалиция
Коментари Харесай

ДСБ: Ще сме решителна опозиция срещу всеки опит за връщане към мо...

Вижте цялата позиция:

 

„ Отчитаме сериозната загуба на поддръжка на коалиция „ Продължаваме Промяната – Демократична България ” на отминалите парламентарни избори. На фона на рекордно ниската изборна интензивност, това е очевиден сигнал, че сме изправили гласоподавателите си пред сложен избор. Вината за това е наша. Допуснали сме да бъде нарушен разговорът с нашите поддръжници, който постоянно е бил най-голямата ни мощ. Сега се нуждаем от искреност и висока степен на сдържаност, с цел да потърсим пътя по какъв начин да продължим напред. Ще поставим всички старания в тази посока.

Националното управление на „ Демократи за мощна България ”, като прави оценка резултатите от изборите, дава мандат и доверие на ръководителя на партията Атанас Атанасов да продължи диалозите в границите на „ Демократична България ” и сътрудниците ни от „ Продължаваме Промяната ” за основаване на условия за сполучлива работа в границите на новото Народно заседание. Националното управление привиква Изпълнителен съвет на ДСБ на 6 юли 2024 година, на който да бъде разисквано насрочване и осъществяване на Национално заседание.

 

 Съобразявайки се с волята на гласоподавателите, ДСБ, като част от коалиция „ Продължаваме Промяната – Демократична България ”, ще бъде решителна съпротива против всеки опит за връщане обратно към порочните практики и модела на Борисовата страна ”, показват още в позицията си.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР